cleaning.dk Min Konto  Indkøbskurv  Til Kassen  
   » Cleaning » Persondatapolitik Min Konto  |  Indkøbskurv  |  Til Kassen   
Varegrupper

Industristøvsugere m.v.-> (39)
Nilfisk Gulvvaskere (2)
Nilfisk Støvsugere (1)
Tina Rengørings Vogne-> (122)
Micro fiber klude (1)
Rekvisitter-> (28)
Sæber og Produkter-> (68)
Papir og plastik-> (12)
12
Producenter
Nyheder mere


Log ind for at se priser!
Hurtig Søg
 

Avanceret Søg
Information
Forsendelse & Retur
Om Cleaning.dk
Købsinformation
Kontakt os
Persondatapolitik Persondatapolitik
Købsvilkår

Levering og betaling sker gennem:

Cleaning ApS
Danmarksgade 16
7000 Fredericia
Telefon: 75933787
Telefax: 75923331
CVR nr. 30 55 29 03
Email: salg@cleaning.dk
Web adresse: www.Cleaning.dk

Salget sker gennem vores leverandører

Salget Administreres af Cleaning ApS

Cookies

Der benyttes ikke cookies på sitet.

Log-statistik

Logstatistik bruges på www.Cleaning.dk og betyder, at der opsamles informationer, som kan give os et billede af, hvor mange der besøger vores website, hvor de kommer fra, og på hvilken del af websitet der besøges.

Vi bruger Log-statistik til at skabe øget brugervenlighed på vores site.

For at kunne indgå en aftale med os via websitet skal du lade registrere dig med følgende informationer:
Navn
Adresse
Telefonnummer
Email-adresse

Person oplysningerne registreres hos Cleaning.dk og opbevares i mindst 5 år. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, du har altid ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Cleaning.dk mail: salg@cleaning.dk

Priser og bestilling.

Alle priser er excl. 25 % dansk moms. Der tages forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte varer. Der sendes kun varer til Danmark eksl. Grønland og Færøerne.

Betaling

Indtil videre modtages betaling kun pr. bank eller giro.
Fortsæt
Indkøbskurv mere
..er tom!
Top sælgere
01.MultiMild 30 Grundrens 5 L
02.MultiMild 26 Vaskepleje m/voks 5 L
03.Rivonit Grill rens 5L
Indmeld
E-mail adresse:


Password:


(Glemt ??)

Er du ny kunde hos os ??

IMAGE_BUTTON_CREATE_ACCOUNT
Anmeldelser mere
Der er i øjeblikket ingen anmeldelser!
Sprog
Dansk
Valuta

Design copyright © 2003 by osCommerce

Ghibli.dk